مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 13
کل بازدید : 27182
کل یادداشتها ها : 36
خبر مایه


بهادری گفت: یکی از موارد مهم که مجلس به شدت پیگیری کرد، معافیت مدارس از پرداخت هزینه های آب، برق، گاز بود.
به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، در حاشیه همایش تکریم خیرین مدرسه ساز کشور، کارگروه مشترک کمیسیون های آموزش و تحقیقات، عمران، اجتماعی و شوراهای مجلس شورای اسلامی با روسای مجامع خیرین و مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش سراسر کشور برگزار شد. 
در این جلسه به 3 موضوع ساخت فضاهای آموزشی مطابق آنچه در برنامه ششم توسعه آمده است، دوم بررسی راهکارهای چگونگی جذب بیشترخیرین مدرسه ساز و سوم در رابطه با موضوع لایحه بودجه سال 1398 بحث و گفتگو شد. 

در این جلسه نمایندگان استان های کشور دیدگاه های خود را مطرح کردند و در خصوص مسائل مختلف مطرح شده تبادل نظر شد. 

تاکید بر جذب حداکثری خیرین در استان ها 
محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در این جلسه گفت: امروز طلیعه مبارکی است و حرکت خیرین مدرسه ساز در کشور می بایست بیشتر شود. 

وی افزود: روسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور هنگامی که به استان های خود باز می گردند، اهتمام جدی نسبت به جذب حداکثری خیرین در حوزه مدرسه سازی داشته باشند. 

حافظی با اشاره به اهمیت دانش آموزانی که در مدارس خیرساز تحصیل می کنند خاطرنشان کرد: در یکی از مجالس متوجه شدم دختری دانش آموز، 12 اختراع را به ثبت رسانده و وقتی از او جویا شدم متوجه شدم در یکی از مدارس خیرساز تحصیل کرده بود و سیزدهمین اختراع خود را نیز در حال انجام داشت؛ این اهمیت فعالیت را نشان می دهد. 

کارکرد صندوق ذخیره ارزی تغییر کرده است 
بهادری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: موضوع آموزش و پرورش از موضوعات مهمی است که در مجلس همواره پیگیر مسائل آن بوده و هستیم و در بودجه های سنواتی نیز گنجانده شده است. 

وی افزود: یکی از موارد مهم که مجلس به شدت پیگیر آن بود، معافیت مدارس از پرداخت هزینه های آب، برق، گاز بود که می تواند در زمینه سرانه مدارس کمک کند. 

وی با اشاره به اینکه کارکرد صندوق ذخیره ارزی تغییر کرده است، گفت: اگر منابع فروش نفت به معنای اینکه اضافه فروش نفت وارد صندوق ذخیره ارزی شود، به دلیل قیمت کنونی نفت، حساب ذخیره ارزی شرایط خوبی ندارد. 

بهادری با بیان اینکه باید به مقاوم سازی ساختمان های مدارس موجود توجه شود گفت: دولت با کمک خیرین می تواند در حوزه مقاوم سازی و بهسازی مدارس موجود نیز اهتمام داشته باشند. 

وی افزود:در استان آذربایجان غربی 6 هزار کلاس درس کمبود داریم و استان بیست و نهم در رده نیازمندی به فضاهای آموزشی هستیم. سرانه دانش آموزی استان آذربایجان غربی حدود 1/17 مترمربع است که در این راستا باید به موضوع عدالت آموزشی توجه کنیم. 

آمادگی مجلس برای تحقق ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه 
پروانه مافی عضو کمیسیون شوراها مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: مجلس در برنامه ششم توسعه، نهایت همکاری را در حوزه مدرسه سازی با خیرین مدرسه ساز خواهد داشت. 

وی افزود: در ماده 63 و بند ت و ج مفصل در حوزه ساخت مدارس بحث شده تا اگر خیرین به هر اندازه آورده در ساخت مدارس داشته اند، دولت نیز به همان اندازه باید مشارکت داشته باشد. 

مافی ضمن قدردانی از اقدامات سازمان نوسازی مدارس کشور ادامه داد: اینکه در سال 97 موضوع ماده 63 درخصوص آورده دولت، به میزان آورده خیرین به صورت کامل محقق شده است، جای مباهات و تشکر است. 

وی گفت: براساس ماده مربوطه در برنامه ششم توسعه، این آمادگی از سوی مجلس وجود دارد تا پیگیری و نظارت لازم را انجام دهد.
منبع : باشگاه خبرنگاران

AFZIR در فیسبوک

AFZIR در لینکدین

AFZIR در گوگل+


  
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر لزوم آمادگی برای مقابله با بحران ها به ویژه زلزله در پایتخت گفت: زلزله کرمانشاه زنگ خطری برای کل شهرهای کشور به ویژه تهران بوده است.
به گزارش ایسنا، ابراهیم امینی در آئین اهداء ماشین آلات تهیه شده برای مناطق زلزله زده توسط شورا و شهرداری تهران، گفت: ما در مقابل مناطق زلزله زده وظیفه ای بر عهده داشتیم که از عهده وظیفه ای که داشتیم به خوبی برآمدیم. یکی از نهادها و دستگاه هایی که از ابتدای زلزله در کنار مردم کرمانشاه حضور داشت شهرداری تهران بود و شورای شهر تهران نیز در مصوبه ای 10 میلیارد تومان را برای کمک به مناطق زلزله زده تصویب کرد. 

وی افزود: برای بازسازی مناطق زلزله زده دو میلیارد و 300 میلیون تومان بابت کمک های اولیه پرداخت شد و امروز از همان محل 33 دستگاه کامیون خریداری شده که در اختیار شهرداری های این استان قرار می گیرد. 

امینی ادامه داد: این زلزله زنگ خطری برای کل شهرهای کشور به ویژه تهران که پیشانی کشور محسوب می شود قملداد خواهد شد. کشور ما از نقاط زلزله خیز دنیاست و رتبه دهم را در این حوزه دارد. لذا باید این زلزله را زنگ خطری برای آمادگی بیشتر مدیریت شهری برای مقابله با سوانح احتمالی قلمداد کنیم. 

این عضو شورای اسلامی شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: مدیریت شهری باید در سه حوزه بازسازی بافت های فرسوده، مقاوم سازی سازه ها به ویژه ساختمان های بلندمرتبه دارای قدمت و آمادگی ستاد بحران برای مقابله با سوانح خود را تجهیز کند. باید در حوزه آموزش شهروندان گام های موثرتری برداشته شود. گاهی برخی اقدامات خود خطرساز هستند. باید در قالب آموزش ها، شهروندان به این نکته توجه داشته باشند که در هنگام وقوع زلزله باید از پمپ بنزین ها و مناطقی که احتمال آتش سوزی در آنها وجود دارد دوری کنند. در حالیکه مردم در زلزله اخیر تهران همه به سمت پمپ بنزین ها رفتند. این موارد باید در آموزش ها به شهروندان گفته شود. این در حالیست که ظرف یک سال گذشته در این حوزه کار جدی انجام نداده ایم. لذا باید اگر مصوبه و بودجه ای نیاز است تامین شود تا با آمادگی بیشتری در مقابل خطرات و آسیب ها ظاهر شویم. 
منبع : ایسنا

AFZIR در فیسبوک

AFZIR در لینکدین

AFZIR در گوگل+


  

مقاوم سازی مساکن شهرهای زلزله زده با استفاده از تسهیلات بازسازی

مقاوم سازی مساکن شهرهای زلزله زده با استفاده از تسهیلات بازسازی

کرمانشاه- معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه از ارائه تسهیلات بازسازی برای مقاوم سازی مساکن روستایی در مناطق زلزله زده استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد سالاری عصر امروز در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: 800 واحد مسکونی برای مستاجرین در روستاهای مناطق زلزله زده استان احداث می شود.

وی افزود: هر فردی در روستاهای مناطق زلزله زده که بر اساس اولویت یا تایید بنیاد مسکن واجد شرایط شناخته شود به شرط سکونت در روستا حتی در صورت عدم داشتن اجاره نامه به فرمانداری ها مراجعه کند ما موظف به پرداخت تسهیلات به آنها هستیم.

معاون امور عمرانی استاندار ی کرمانشاه خطاب به مسئولان بیان داشت: مردم را مجبور نکنید که قولنامه جعل کنند و بدون نیاز به مدارک استیجاری با معرفی بنیاد مسکن یا فرمانداری به آنها تسهیلات ارائه کنید.

سالاری تاکید کرد: میزان تخصیص اولیه این تسهیلات نیز با برآورد اولیه به نسبت جمعیت شهرستان ها و میزان آسیب تخصیص یابد.

وی با تصریح اینکه به مستاجرین تسهیلات بلاعوض تعلق نمی گیرد، گفت: میزان تسهیلات ساخت و ساز برای آنها نیز به همان میزان مناطق روستایی است.

سالاری تصریح کرد: برای جمعیتی که در شهرها مستاجر هستند، راه و شهرسازی در 3 شهر اصلی تامین زمین کند و با ساماندهی افراد، آپارتمان هایی احداث کنند و با شرایطی که بعدا اعلام می شود به آنها واگذار کنند.

وی همچنین تاکید کرد: مستاجران قطعا نمی توانند با این پول واحدهای خود را بسازند اما این شرایطی است که دولت فراهم کرده تا آنها که توانایی دارند از این امکان برای خانه دار شدن استفاده کنند.

 

منبع : خبرگذاری مهر

 

AFZIR در فیسبوک

AFZIR در لینکدین

AFZIR در گوگل+

 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ