مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 3
کل بازدید : 27172
کل یادداشتها ها : 36
خبر مایه


معزی ضمن تاکید بر اهمیت مطالعه پیوست های اجتماعی پروژه احداث پل سبز زندگی، خواستار مشارکت هرچه بیشتر شهروندان در تعیین سرنوشت پل گیشا در قالب احصاء نقطه نظرات ساکنان محدوده پیرامونی پروژه شد.
به گزارش افکارنیوز ، ایرج معزی با بیان آنکه مطالعه پیوست های اجتماعی پروژه احداث پل سبز زندگی باید ضمن معرفی پروژه در قالب گردهمایی های محلی تا سطح نظرسنجی از ذینفعان پروژه گسترش یابد اظهار داشت: پل کوی نصر (گیشا) شاخصی برای تعریف و ارائه نشانی این محدوده از پایتخت است و از این رو به نظر می رسد حفظ آن به لحاظ جنبه های اجتماعی برای شهروندان حایز اهمیت باشد؛ ضمن آنکه بهره برداری از زیرگذر کوی نصر بدون نگهداشت پل موجود نیز مستلزم احداث 4 دستگاه پل عابر پیاده در این تقاطع پر رفت و آمد خواهد بود. 

در این نشست که به ریاست محمد علیخانی تشکیل شد، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران شامل طرح های به ثمر نشسته در سال جاری، طرح های در حال اجرا و پیش بینی زمان بهره برداری از این طرح ها ارائه شد. به این ترتیب در حالی که شهروندان تهرانی طی هفته آتی شاهد بهره برداری از 4 پروژه عمرانی شامل پروژه های احداث زیرگذر جنوب به جنوب بزرگراه یادگار امام (ره)، پل دوربرگردان غرب به غرب بزرگراه امام رضا (ع)، ایمن سازی پایه های پل تقاطع بزرگراه شهید خرازی با رودخانه وردآورد و مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل تقاطع بزرگراه شهید چمران با بلوار مدیریت خواهند بود، گزارش روند پیشرفت پروژه هایی از قبیل: تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید حکیم با بلوار المپیک، زیرگذر کوی نصر، تونل- زیرگذر امتداد خیابان استاد معین، بزرگراه شهید بروجردی، به سمع و نظر اعضای کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران رسید.

همچنین درباره طرح های نگهداشت روکش آسفالت معابر بزرگراهی بحث و تبادل نظر شد و ضمن تاکید بر ضرورت پیشگیری از اجرای عملیات تراش و روکش کلی آسفالت، آخرین وضعیت پروژه بهسازی مسیر های کندروی بزرگراه آزادگان مورد بررسی قرار گرفت. 

پروژه های احداث مجموعه فرهنگی- تجاری برج طغرل، پایانه جدید شرق، ساختمان خانه شهر و مقاوم سازی و بهسازی لرزه ای پل های سواره رو، از دیگر طرح هایی بود که در جریان هفتادمین نشست کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا، زیر ذره بین نمایندگان پارلمان شهری قرار گرفت. 

معرفی اجمالی طرح احیا و ساماندهی رودخانه های شهر تهران و ارائه برخی از دستاورد های این طرح که در سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران مورد مطالعه و تدوین قرار گرفته است، از دیگر موارد مطرح شده در نشست بود که طی آن سعید احمری، مدیر گروه آب های سطحی سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران، ضمن ارائه تاریخچه ای از نحوه مواجهه بشر با رودخانه های شهری، به تشریح ویژگی های رویکرد نوین تعامل با این مواهب طبیعی و همچنین اهداف اصلی طرح احیا و ساماندهی رودخانه های شهر تهران پرداخت.

منبع : افکار نیوز

 

AFZIR در فیسبوک

AFZIR در لینکدین

AFZIR در گوگل+

 


  

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوی گفت: این شهرستان 25 هزار و 758 مسکن روستایی دارد که 46 درصد این واحد‌ها شامل 12 هزار واحد مقاوم سازی شده است.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوی گفت: این شهرستان 25 هزار و 758 مسکن روستایی دارد که 46 درصد این واحد‌ها شامل 12 هزار واحد مقاوم سازی شده است.

ایرنا: اروج رحیم لو افزود: مقاوم سازی یکهزار و 500 واحد مسکونی روستایی نیز آغاز شده که این روند تا پایان سال جاری به اتمام می‌رسد.


وی ادامه داد: 12 هزار و 258 واحد روستایی باقیمانده نیز در برنامه زمانی هشت ساله مقاوم سازی می‌شود. 
وی بیان کرد: کارمزد تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی تنها پنج درصد است و روستاییان می‌توانند از این تسهیلات تا سقف 200 و 180 میلیون ریال با بازپرداخت 15 ساله بهره‌مند شوند. 
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوی ادامه داد: مهمترین هدف تسهیلات اعطایی برای مقاوم سازی مسکن روستایی، ایجاد مقاومت لازم برای مقابله با تلفات در حوادثی نظیر زلزله است و روستاییان باید همراهی بیشتری در این خصوص داشته باشند. 
رحیم لو افزود: روستاییان می‌توانند جهت استفاده از خدمات رایگان مشاوره تخصصی در خصوص اصول فنی منطقه از این اداره کمک بگیرند تا در صورت بروز حوادث طبیعی آمار تلفات کاهش یابد. 
به گزارش ایرنا، شهرستان 385 هزار نفری خوی در شمال آذربایجان غربی واقع شده و دومین شهر پرجمعیت این استان مرزی است، در این شهرستان 198 روستا با 25 هزار و 758 واحد مسکونی روستایی وجود دارد. 
پایه چنین طرح‌هایی در کشور از سال 1362 و تحت عنوان، روان بخشی روستا‌ها در یکی از نقاط روستایی شهرستان شهرکرد و توسط وزیر مسکن و شهرسازی وقت به اجرا گذاشته شد و در سال‌های بعد به خصوص از سال 1366 توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با جدیت تمام پیگیری شد. 
بر اساس این گزارش تجدید حیات و هدایت روستا‌ها از ابعاد کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از جمله اهداف مورد نظر در طرح‌های مذکور است.

 

منبع : ایرنا

AFZIR در فیسبوک

AFZIR در لینکدین

AFZIR در گوگل+

 


  




طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ